O nama

received_10153228111967196

Kontakt Diversa d.o.o. –  razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala –

Savjetovalište za prevenciju i zaštitu mentalnog zdravlja 

Naša misija je podizanje svjesnosti o sebi, osvještavanje o vlastitoj moći koja je potrebna za promjenu života u željeni, te podrška u aktiviranju osobnih kapaciteta ,da bi živjeli u skladu s autentičnim potrebama, koje rezultiraju zadovoljstvom kako pojedinca, tako i organizacija ili zajednica.

Nina Kolanović je mag.psihologije, mag.geštalt psihoterapije i učitelj Geštalt terapije. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, (1998-2004). Certificirani je Geštalt psihoterapeut, Certificirani učitelj GT i Certificirani terapeut Constellation of Human Sistem (EAPTI-GPTIM, EAPTI-PSIHIKA, Institut “Berth Hellinger” na Malti). Završila je 1.god. Imago terapije odnosa – partnerska terapija i student je Supervizije iz Geštalt terapije u Institutu za Geštalt terapiju, HCC Italy.

Predsjednica Društva za Geštalt i Integrativnu psihoterapiju Hrvatske  2018-2019 (DGIPH). Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske komore psihoterapeuta te je bila aktivni član Izvršnog odbora Komore psihoterapeuta Hrvatske (2020-2022). U Komori psihoterapeuta Hrvatske od veljače, 2022 god. trenutno obavlja funkciju predsjednice Povjerenstva za upise. Aktivni je član Etičkog odbora Europskog udruženja za Geštalt terapiju (EAGT). Član je Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, član Školskog odbora Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole. Svoje profesionalno iskustvo stječe radom kao psiholog – volonter  u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ u Mostaru, volonterskim radom u Udruzi “Duga” za zaštitu žena u Zadru. Radila je kao prof. psihologije u srednjim školama u Zadru (Ekonomsko birotehnička i trgovačka škola, Gimnazija Franje Petrića) i Biogradu ( Srednja škola Biograd na Moru) radom u udrugama „Humani studio“ i  “Put Života”, u Zadru na poslovima psihološkog savjetovanja, psihoterapije i edukacije. U Ekonomsko birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru radila je kao profesorica psihologije marketinga i poslovne psihologije te je bila mentorica odgovorna za praksu studenata psihologije. Vlasnica i zaposlenica u Kontakt Diversa d.o.o. razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala na mjestu psihologa i psihoterapeuta sa iskustvom u radu savjetovanja i psihoterapije preko 10.god.  Radi kao Učitelj/Trener u Institutu za Geštalt psihoterapiju u Psihika (EAPTI).  Sudjelovala je na brojnim domaćim i stranim kongresima i simpozijima s vlastitim prezentacijama  rada. Pohađala je seminare koji se bave alternativnim pristupom ljudskoj svijesti. ( TM meditacija, Mindfulness). Organizira i vodi edukativno/iskustvene radionice te individualnu, partnersku i grupnu psihoterapiju u Zadru. Slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji, putovati,  čitati poeziju i plesati tango.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *