O nama

received_10153228111967196

Kontakt Diversa d.o.o. –  razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala –

Savjetovalište za prevenciju i zaštitu mentalnog zdravlja (psihoterapija u Zadru)

Naša misija je podizanje svjesnosti o sebi, osvještavanje o vlastitoj moći koja je potrebna za promijenu života u željeni, te podrška u aktiviranju osobnih kapaciteta ,da bi živjeli u skladu s autentičnim potrebama, koje rezultiraju zadovoljstvom kako pojedinca, tako i organizacija ili zajednica.

 Nudimo:

  • Individualna psihoterapija (adolescenti i odrasli)
  • Partnerska psihoterapija ( terapija za parove )
  • Obiteljska psihoterapija (obiteljske sistemske konstelacije)
  • Obiteljsko savjetovanje (cijela obitelj)
  • Psihoterapijski rad u zatvorenim grupama podrške 

facebook_1470810199221

Nina Kolanović je mag.psiholog, geštalt psihoterapeut i pridruženi učitelj Geštalt terapije u Psihika EAPTI.  Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, (1998-2004). Certificirani je Geštalt terapeut, Certificirani učitelj GT i Certificirani terapeut Constellation of Human Sistem (EAPTI-GPTIM, EAPTI-PSIHIKA, Institut “Berth Hellinger” na Malti). Završila je 1.god. Imago terapije. Student je Supervizije iz Geštalt terapije i student Specijalističkog Master programa iz Geštalt psihoterapije.

Predsjednica Društva za Geštalt i Integrativnu psihoterapiju Hrvatske  2018-2019 (DGIPH). Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva i član Hrvatske komore psihoterapeuta. Član je Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, član Školskog odbora Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole. Svoje profesionalno iskustvo stječe radom kao psiholog – volonter  u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ u Mostaru, volonterskim radom u Udruzi “Duga” za zaštitu žena u Zadru. Radila je kao prof. psihologije u srednjim školama u Zadru (Ekonomsko birotehnička i trgovačka škola, Gimnazija Franje Petrića) i Biogradu ( Srednja škola Biograd na Morute radom u udrugama „Humani studio“ i  “Put Života”, u Zadru na poslovima psihološkog savjetovanja, psihoterapije i edukacije. U Ekonomsko birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru radila je kao profesorica psihologije marketinga i poslovne psihologije te je bila mentorica odgovorna za praksu studenata psihologije. Vlasnica i zaposlenica u Kontakt Diversa d.o.o. razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala na mjestu psihologa i psihoterapeuta. Radi kao Učitelj u Institutu za Geštalt psihoterapiju u Psihika (EAPTI).   Sudjelovala je na brojnim domaćim i stranim kongresima i simpozijima s vlastitim prezentacijama radionica. Pohađala je seminare koji se bave alternativnim pristupom ljudskoj svijesti. Organizira i vodi edukativno/iskustvene radionice te individualnu, partnersku i grupnu psihoterapiju u Zadru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *