O nama

received_10153228111967196

Kontakt Diversa d.o.o. –  razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala –

            Psihoterapijsko savjetovalište za prevenciju i zaštitu

                                       mentalnog zdravlja

Naša misija je podizanje kvalitete življenja i kreiranja života prema autentičnim potrebama –  pojedinaca, organizacija i zajednica .

Našim  klijentima na raspolaganju stoje stručnjaci iz područja kliničke i edukacijske psihologije, psihoterapije, te vanjski stručni suradnici iz područja psihijatrije.

 Nudimo:

  • Psihoterapija (adolescenti, studenti, odrasli)
  • Partnerska psihoterapija
  • Obiteljska psihoterapija
  • Psihodijagnostička procjena (psihološko testiranje, nalaz i mišljenje)
  • Psihoterapijske edukativne radionice 

Stručni tim Kontakt Diversa d.o.o.

facebook_1470810199221

Nina Kolanović, psiholog, geštalt terapeut i trener GT.  Diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, (1998-2004). Certificirani Geštalt terapeut, Trener i Certificirani terapeut Constellation of Human Sistem (EAPTI-GPTIM, EAPTI-PSIHIKA, Institut “Berth Hellinger” na Malti). Završena 1.god. Imago terapije.

Predsjednica je Društva za Geštalt i Integrativnu psihoterapiju u Hrvatskoj (DGIPH),  i predstavnica NOGT za Hrvatsku u  GB EAGT.  Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva i član Etičkog odbora u Komori psihoterapeuta. Član je Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, član Školskog odbora Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole i vijećnica Zadarske županije. Svoje profesionalno iskustvo stječe radom kao psiholog – volonter  u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ u Mostaru, kao prof. psihologije u srednjim školama u Zadru (Ekonomsko birotehnička i trgovačka škola, Gimnazija Franje Petrića) i Biogradu ( Srednja škola Biograd na Moru), volonterskim radom u Udruzi za pomoć ženi i djetetu „Duga“ u Zadru, te radom u udruzi „Humani studio“ i udruzi “Put Života”, u Zadru na poslovima psihološkog savjetovanja, psihoterapije i edukacije. U Ekonomsko birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru radila je kao profesorica psihologije marketinga i poslovne psihologije te kao mentorica za praksu studenata psihologije. Vlasnik i zaposlenik u Kontakt Diversa d.o.o. razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala.  Sudjelovala je na brojnim domaćim i stranim kongresima i simpozijima. Pohađala seminare koji se bave alternativnim pristupom ljudskoj svijesti. Organizira i vodi edukativno/iskustvene radionice i individualni terapijski i savjetodavni  rad s klijentima.

 Ivica Medanić, klinički psiholog i geštalt terapeut. Diplomirao na studiju psihologije pri Sveučilištu u Zadru (2004). Sudjelovao na kontinuiranom temeljnom edukacijskom tečaju o alkoholom uzrokovanim poremećajima u organizaciji Klinike za psihijatriju KB „Sestre Milosrdnice“, Referentnog centra za alkoholizam, Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara.  Geštalt psihoterapiju, diplomirao u Zadru.  Specijalizant je Postdiplomskog specijalističkog studija iz kliničke psihologije na Sveučilištu u Zagrebu. Već dugi niz godina zaposlen kao psiholog u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan gdje od srpnja 2011. vodi Odsjek za psihologiju pri Psihijatrijskoj bolnici Ugljan. Od 2011. radi u svojstvu mentora psiholozima vježbenicima i mentora kliničke prakse studentima Odjela za psihologiju Sveučilišta u  Zadru. Sudjelovao na niz domaćih konferencija, kongresa i simpozija, aktivno i pasivno. Objavio 10 znanstvenih radova na domaćim skupovima, od kojih su tri objavljena u knjigama: „Mobbing“ (Društvo psihologa Primorsko-goranske županije, Rijeka 2006.) i „Mobbing – prikazi slučajeva“ (Društvo psihologa Primorsko-goranske županije, Rijeka 2008.). Član je  Društva psihologa Zadar, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore, Društva geštalt i integrativnih psihoterapeutaHrvatske.U svome poslu najviše se bavi psihodijagnostičkim  (diferencijalna-dijagnostika, obrade za invalidske komisije, obrade oboljelih od PTSP-a poradi ostvarivanja statusa HRVI, procjena radne sposobnosti, pisanje nalaza i mišljenja u sklopu psihijatrijskih vještačenja počinitelja kaznenih djela i dr.) i terapijskim  radom (voditelj psihoterapijske grupe na Odjelu za alkoholizam PB Ugljan, voditelj dviju psihoterapijskih grupa pri Odjelu Dnevne bolnice PB Ugljan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *